Αλλαγές - Επιστροφές

Στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να το επιστρέψετε ή να το αλλάξετε.

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε η να αλλάξετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή δεν έχουν φορεθεί πέρα από την δοκιμή, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού ή φθαρεί.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται απαραίτητα πρέπει να συνοδεύονται με την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης η το τιμολόγιο. 

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι σωστά συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά τους.

Τα επιστρεφόμενα είδη παίρνουν τιμή σύμφωνα με το τιμολόγιο ή την απόδειξη αγοράς τους.

1. Αιτήματα για επιστροφές υποβάλλονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε το προϊόν μέσω α) της αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος με το οποίο δηλώνετε την επιθυμία σας για επιστροφή του προϊόντος ή β) της επιστροφή του προϊόντος στο φυσικό  κατάστημά μας στο Μαρούσι (δικαίωμα υπαναχώρησης).Με την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, η επιχείρησή μας οφείλει να επιστρέψει κάθε πληρωμή που έλαβε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών παράδοσης,  εντός 14 ημερών από το χρόνο που έλαβε την ενημέρωση για την υπαναχώρηση. Η επιστροφή του πληρωθέντος ποσού θα γίνει μετά την επιστροφή του προϊόντος ή την αποστολή ενημερωτικού αποδεικτικού προς την επιχείρηση ότι το προϊόν έχει παραδοθεί σε μεταφορέα προς επιστροφή. Για την επιστροφή της πληρωμής πρέπει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία ενημέρωσης της επιχείρησής μας για την επιστροφή του προϊόντος το προϊόν να έχει αποσταλεί προς επιστροφή.  Για τις επιστροφές τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Η επιστροφή του ποσού που πληρώσατε, θα γίνει με μεταφορά στον τραπεζικό λογαριασμό σας, μετά από συνεννόηση με την επιχείρησή μας. Από την άσκηση του ως άνω δικαιώματος υπαναχώρησης εξαιρούνται, για λόγους υγιεινής τα σκουλαρίκια και εξατομικευμένες παραγγελίες.

  1. Αλλαγές προϊόντων μπορούν να γίνουν εντός 14 ημερών. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής. Δεν επιτρέπονται αλλαγές σε εποχικά είδη και σκουλαρίκια(γούρια, λαμπάδες, κοσμήματα και είδη που αναγράφουν τον αριθμό του έτους).
Scroll to Top